Edgar Berthelsen AS

Edgar Berthelsen as er en betydelig leverandør av verktøy, maskiner og utstyr til verksteder, anlegg, håndverk og industri i hele landet med Østlandet, Vestfold – Larvik som hovedområde.

Ved vårt salgsted Elveveien 54 i Larvik har vi  Butikk – Lager – Verksted/montasjehall på til sammen ca 1000m2.

Edgar Berthelsen as importerer kjente merkenavn som USAG håndverktøy, RENO kompressorer og høytrykkspylere samt LOGITRANS jekketraller og løftere.

I tillegg kompletteres vårt varesortiment fra kjente leverandører med importørstatus i Norge, som KCL, STIHL, METABO, MODUL-SYSTEM, GIS, MECA, SSG og MAC.

Våre viktigste satsningsområder:

  • Salg av maskiner/verktøy mot anlegg –verksted – industri.
  • Salg og montasje av komplette bilinnredning i håndverks/servicebiler.
  • Salg og montasje av vaskeanlegg og kompressoranlegg fra RENO.
  • Salg av Bildeler.
Motto: Vi strekker oss lenger!

Vår historie

Vi ble etablert i 1976 av grunder Edgar Berthelsen. Dronningensgate 9 i Larvik var frem til år 2000 firmaets butikkadresse, med salg av verktøy og lagerutstyr som hovedområde. I denne perioden var bilverksteder og industri det strategiske mål, med USAG som hovedmerke. I år 2000 flyttet firmaet, da med 5 ansatte inn i nye lokaler ved  Elveveien 54. Her har ytterlige 5 ansatte kommet til og bidrar i dag til at vi har et komplett program for den profesjonelle bruker innen anlegg, industri, verksted og håndverk.

Vårt serviceverksted har opparbeidet seg stor kompetanse og bredde. Her monteres og innredes servicebiler med alt tenkelig utstyr som hyller og skuffer, strøm og sveis, varme og luft.

Fra 2010 har et tett samarbeid med UNIVERN klær og vern,  gjort at vi er et komplett industrisenter med høy faglig kompetanse.